PDVSA vergaderen volgende week met overheid over gasleidingen raffinaderij

PDVSA vergaderen volgende week met overheid over gasleidingen raffinaderij
 • Maatregelen na twee incidenten marinierskazerne Aruba

  Maatregelen na twee incidenten marinierskazerne Aruba

  ORANJESTAD/DEN HAAG – Defensie Nederland heeft maatregelen genomen na twee incidenten waar de Marinierskazerne op Aruba betrokken is. Twee berichten uit het Nederlands Dagblad De Telegraaf hierover zijn door het Ministerie van Defensie bevestigd aan NoticiaCla.com. Het eerste bericht betreft corruptie bij het Bureau Huisvesting en het tweede betreft het misbruik maken door mariniers van het proces van het verkrijgen van woontoelagen. Voor allebei situaties heeft de Nederlandse Defensie actie genomen, aldus woordvoerder Maartje van der Maas aan deze website. 

 • Lotto winnaar 3.150.000 miljoen heeft prijs nog niet geïnd

  Lotto winnaar 3.150.000 miljoen heeft prijs nog niet geïnd

  ORANJESTAD – De winnaar van de Lotto miljoenenprijs van de Mini Mega en Mega Plus van 20 december vorig jaar is nog steeds niet bekend. De prijs is door een persoon gewonnen die zijn gelukslot bij Lucky Mac te Santa Cruz. Het winnende nummer is 04-12-23-27 met Mega Ball 14.

 • Voor werknemers Señor Frog's is angst realiteit geworden

  Voor werknemers Señor Frog's is angst realiteit geworden

  ORANJESTAD – Voor de werknemers van Señor Frog's, dat vorig jaar onverwachts de deuren sloot, is hun angst realiteit geworden. Zij hebben zondag met het uitgeven van een persbericht ‘de stilte willen doorbreken’ over de kwestie die al sinds afgelopen november speelt rond de sluiting van de horecagelegenheid. De werknemers hebben zich sindsdien verenigd om gezamenlijk voor hun rechten op te komen. Rechten die volgens hun door Señor Frog’s en de Anderson Corporate-groep uit Mexico worden vertrapt. Volgens de werknemers zijn er allerlei beloftes gedaan, waaronder dat zij zouden worden doorbetaald tot aan het faillissement van de zaak. Pas nadat de werknemers daar in december verschillende keren op hadden aangedrongen, heeft de advocaat van Señor Frog’s, Joseline Croes nu in januari gesteld dat haar cliënt geen geld meer beschikbaar zal stellen om het personeel te betalen. De inboedel is inmiddels door de Directie Belastingen geveild. “De werknemers zitten nu zonder werk en krijgen geen geld, terwijl advocaat Croes haar woord en garanties had gegeven,” aldus het persbericht. 

 • De Meza: Analyse CAFT van risico’s CITGO Aruba ongefundeerd

  De Meza: Analyse CAFT van risico’s CITGO Aruba ongefundeerd

  ORANJESTAD – De analyse van het  College Aruba Financieel Toezicht dat de overeenkomst tussen Aruba en Citgo riskant is, is ongefundeerd. Dit verzekerde  de minister van Energiezaken, Mike de Meza maandagochtend aan NoticiaCla.com. Volgens de bewindsman zijn er op dit moment veel discussies gaande over de vraag of leningen van PDVSA en Citgo van invloed zullen zijn op de overeenkomst met Aruba. “De raffinaderij op Aruba is van Aruba. Aruba heeft op geen enkel moment de raffinaderij als borg gesteld,” aldus De Meza. Volgens hem kan Citgo evenmin de raffinaderij in onderpand geven zonder toestemming van Aruba: “Dat staat ook in het contract. Als er iets gebeurt, wat ik niet verwacht, loopt de raffinaderij geen enkel gevaar.”

 • PDR en Andin Bikker distantiëren zich van Alonso Tromp

  PDR en Andin Bikker distantiëren zich van Alonso Tromp

  ORANJESTAD – De politieke partij PDR en partijleider Andin Bikker hebben zich gedistantieerd van Alonso Tromp. Dit heeft de partij zondagmiddag bekend gemaakt. Volgens het persbericht, maakte Tromp, nadat hij geen zekerheid kreeg over zijn plaats op de lijst van de POR, problemen.

 • Croes: Contracten musici horecasector worden onderzocht

  Croes: Contracten musici horecasector worden onderzocht

  ORANJESTAD – Er komt een onderzoek naar de contracten van musici in de horecasector. Dat laat minister van Arbeidszaken, Paul Croes via een persbericht weten. “Het doel van dit onderzoek is om te komen tot arbeidszekerheid, een continu salaris en een stabiele financiële situatie. Onze musici moeten met respect en waardigheid worden behandeld, gezien wat zij betekenen voor ons land en onze bezoekers,” aldus Croes.

 • BOTICA DI SERVICIO
 • Powered by SETAR