Agressievere werving lokale rechters succesvol

Agressievere werving lokale rechters succesvol
 • Willie Chin nieuwe general manager The Mill Resort

  Willie Chin nieuwe general manager The Mill Resort

  ORANJESTAD – Sinds deze week kent The Mill Resort een nieuwe general manager, in de persoon van Willie Chin. Chin is in de hotelwereld geen onbekende. Hij is na twintig jaar uitlandig te zijn geweest naar zijn geboorte eiland teruggekomen, en in deze hoge positie terecht gekomen. "Ik ben erg trots dat ik weer op mijn geboorte eiland terug ben," vertelde Chin aan NoticiaCla.om. Chin is zijn hotelcarrière op Aruba begonnen in hotels als Holiday Inn en Sonesta (tegenwoordig Renaissance), en is daarna onder meer verhuisd naar Puerto Rico en Miami waar hij heeft gewerkt voor bedrijven als Intercontinental en Starwood. Samen met Chin is er nog een Arubaanse teruggekeerd naar haar geboorte eiland: Shirley Geerman heeft nu de functie van Sales & Marketing Director van The Mill.

 • The Mill Resort wordt Courtyard Resort by Marriott

  The Mill Resort wordt Courtyard Resort by Marriott

  ORANJESTAD – Het The Mill Resort op Aruba wordt een Courtyard Resort van Marriott. De nieuwe manager van het hotel, Willie Chin heeft dit aan NoticiaCla.com bevestigd. Volgens de net benoemde manager zullen de renovatiewerkzaamheden binnenkort starten. De eerste fase zal over ongeveer een jaar klaar zijn. Er wordt in fasen gewerkt, omdat het hotel tijdens de transformatie operationeel zal blijven. Op dit moment is er al een Courtyard op Bonaire.

 • Lichaam aangetroffen achter de vuurtoren

  Lichaam aangetroffen achter de vuurtoren

  PALM BEACH – Ter hoogte van de vuurtoren op West Punt is vanochtend een lichaam aangetroffen. Dit heeft de plaatsvervangend politiewoordvoerder, Liliana Rasmijn aan NoticiaCla.com bevestigd. Vrijdagochtend om 6:10 uur kreeg de centrale post van de politie een melding binnen dat er een lichaam bij de waterkant achter de vuurtoren was gevonden. Bij aankomst trof de politepatrouille het levensloze lichaam aan van een man. De recherche en de afdeling bfto zijn direct ingeschakeld. Om 8:50 uur heeft dokter Texier de dood vastgesteld van A.K., geboren in1970 te Curaçao en woonachtig te Aruba. De man is door verdrinking om het leven gekomen. Het bureau slachtofferhulp is ingezet ten behoeve van de familie van de overledene.

 • Aruba onderdeel complot omzeilen olieboycot Syrië

  Aruba onderdeel complot omzeilen olieboycot Syrië

  WASHINGTON – Aruba zou een onderdeel worden van een plan van Syrië en Venezuela om internationale sancties tegen Syrië te omzeilen. Dat heeft het persagentschap Bloomberg vandaag bekend gemaakt. Het was de bedoeling dat door tussenkomst van een fictief Russisch bedrijf met een flinke korting olie uit Syrië naar Aruba zou gaan. De olie zou in Aruba geraffineerd worden en vervolgens gedistribueerd worden naar maatschappijen in Amerika en andere landen. In het artikel worden namen genoemd van lokale personen.

 • DIP: 7 terreinen in Saliña zijn niet uitgegeven

  DIP: 7 terreinen in Saliña zijn niet uitgegeven

  ORANJESTAD – Volgens de Directie Infrastructuur & Planning (DIP) zijn er op dit moment geen terreinen uitgegeven in de saliña te Malmok. Isabel Dammers, lid van het managementteam, heeft bevestigd dat de zeven terreinen waarover in de media en ook de sociale media veel ophef is over ontstaan, aan niemand zijn uitgegeven.

 • Restaurants gesloten wegens gebrek hygiene en vergunning

  Restaurants gesloten wegens gebrek hygiene en vergunning

  ORANJESTAD - Vorige week dinsdag 16 en donderdag 18 mei zijn tussen 9.00 en 16.00 uur verschillende restaurants en afhaalrestaurants (take away's) gecontroleerd in het gebied 'boven de brug'. De controles zijn uitgevoerd door medewerkers van de Dienst Openbare Werken, de Brandweer, de afdeling Besmettelijke Ziekten van de Directie Volksgezondheid en het Korps Politie Aruba.

 • BOTICA DI SERVICIO
 • GENERAL CAFEDUTCH
 • Powered by SETAR